Villa CM

Partille, Sverige

Vieser Line linjegolvbrunnar valdes till denna imponerande arkitektritade villa. Denna villa är en syn med många unika inslag som fångar ögat och hjärtat. Den vackra innergården skapar en perfekt oas för avkoppling och sociala tillställningar, medan det eleganta sedumtaket inte bara är snyggt utan även miljövänligt. De stora fönstren bidrar till villa­ns ljusa och luftiga känsla, samtidigt som de skapar en harmonisk japansk atmosfär genom sina material- och färgval. Denna villa har till och med utsetts till årets bygge i sin kommun, vilket verkligen vittnar om dess exceptionella design och kvalitetskänsla.

På andra våningen hittar man ett lyxigt badrum med Vieser Line tile insert, som är kaklad med samma fina plattor som golvet och en bastu. Ett stort takfönster släpper in ljus, vilket ytterligare förstärker den avslappnade atmosfären i rummet. Den sandfärgade granitkeramiken sträcker sig från golv till tak och ger en enhetlig och stilren känsla.

Även gästtoaletten är inredd med samma stil och finess. Här finner ni också den eleganta granitkeramiken samt en Vieser Line golvbrunn med Tile Insert lock i duschen, vilket gör att hela huset har en genomgående tanke bakom design och funktion.

Produkter i projekt

Vieser Line tile insert 800

Se presentationen
Information
År: 2023 Typ: Nybygge Byggnad: Privatbostad Entreprenör: Robusta Bygg Arkitekten: Henrik Schulz Studio
Vill veta mer?
Marie Bergman Area Sales Manager +46 70 313 1373 marie.bergman@vieser.se